flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Путивльський районний суд перейшов під надійний захист охоронців Феміди

23 листопада 2023, 16:27

Сьогодні, 23 листопада 2023 року Путивльський районний суд Сумської області перейшов під охорону територіального управління Служби судової охорони у Сумській області.

Заступник начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони у Сумській області Олександр Росляков представив колективу Путивльського районного суду співробітників, які заступили на службу з охорони, забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в Путивльському районному суді та провів їм інструктаж.

Також керівнику апарата була вручена пам’ятна табличка з символікою Служби судової охорони як свідчення того, що Путивльський районний суд тепер знаходиться під надійною охороною.

Путивльський районний суд став 24 об’єктом судової влади, який перейшов під захист Служби судової охорони в області.

Бажаємо судовим охоронцям успіхів в забезпеченні надійної безпеки роботи суду, особливо у такий складний період повномасштабної агресії російської федерації.

Шановні відвідувачі суду звертаємо Вашу увагу, що з сьогоднішнього дня змінюються Правила пропуску осіб до приміщення Путивльського районного суду, нововведенням стане запис інформації про відвідувачів у відповідному журналі співробітником Служби судової охорони, тому наберіться терпіння  та поставтесь до цього з розумінням.

ПРАВИЛА пропуску осіб до будівлі Путивльського районного суду